Rrjeti Cinnamon në Shqipëri nuk është diçka që u bëhet njerëzve, por është diçka që bëhet së bashku, prandaj, ne ju ftojmë që të përfshiheni bashkë me ne.

Ndoshta ju doni që kisha juaj të angazhohet më shumë në transformimin e komuniteti. Ndoshta mund të keni një projekt komunitar të drejtuar nga kisha, për të cilin mendoni se mund të përsëritet për t’u kursyer kishave të tjera energjitë dhe përpjekjet për ta bërë nga e para. Ndoshta dëshironi t’i shihni kishat duke u lutur dhe duke punuar së bashku drejt transformimit të komunitetit dhe qytetit. Ndoshta dëshironi të ndryshoni mënyrën se si portretizohet kisha në shoqëri.

Nëse është kështu, kemi shumë dëshirë të punojmë me ju, ndërkohë që ju pyesim: “çfarë po bën Perëndia dhe si mund t’ju bashkohemi?”

Na kontaktoni